Copil omorat de inconstienta propriei mame!

Copil omorat de inconstienta propriei mame!

   arhiva

Inconştienţă crasă din partea unei mame! După ce copilul de 2 ani, aflat pe cuptor, a căzut într-un vas cu apă clocotită, femeia a refuzat să anunţe vreun medic sau să ducă micuţul la spital, pe motiv că nu are posibilitaţi materiale. Ambulanţa a fost solicitată doar atunci când nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea copilului. 
 
În noaptea de 18 spre 19 februarie 2011, în jurul orei 03.40, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi de către Serviciul de Ambulanţă cu privire la faptul că la Secţia de Pediatrie a Spitalului municipiului Dorohoi a fost adus decedat, de la domiciliu, minorul R.B., de 2 ani, din localitatea Dumbrăviţa, comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit ca mama minorului (A. SIMONA-ELENA) locuia împreună cu acesta şi cu alţi doi copii ai săi în casa aparţinând mamei sale, B. ELENA-PARASCHIVA, în localitatea Dumbrăviţa, comuna Ibăneşti.

"În seara de 4 februarie 2011, în jurul orei 20.00, minorul, aflat pe cuptorul sobei, s-a dezechilibrat şi a căzut cu faţa şi o parte a corpului într-un vas cu apa clocotită, în care mama sa prepara mâncare. A. SIMONA-ELENA a reuşit să-l prindă pe acesta de celălalt braţ şi să-l scoată din vasul cu apă, după care, împreună cu mama sa, i-a tratat arsurile suferite, prin aplicarea de tratament la domiciliu, fără a anunţa salvarea sau a consulta vreun medic, motivând că nu s-au deplasat la spital întrucât nu au nici o sursă de venit şi că minorul se simţea mai bine", se arată în comunicatul IPJ Botoşani.
         
În cursul noptii de 18 spre 19.02.2011, în jurul orei 00.30, minorul a început să prezinte simptome de sufocare, motiv pentru care mama sa a solicitat ambulanţa, însă cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.
         
Cu ocazia examinării externe a cadavrului, au fost constatate semne de arsuri la nivelul feţei, al braţului stâng şi al toracelui.
         
În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la decesul minorului.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
6

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
655

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...