Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana!

Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana!
Micutul urmarea un clip video atunci cand brusc bateria a explodat si a luat foc, declansand alarmele de incendiu din casa. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

Incidentele in care sunt implicate modele Samsung Galaxy Note 7 continua, in Statele Unite ale Americii un baietel de 6 ani fiind transportat la spital dupa ce un astfel de telefon i-a explodat in mana. Astfel, in ciuda rechemarii dispozitivelor in service, oamenii sunt in continuare raniti de bateriile care explodeaza, relateaza Daily Mirror, conform Ziare.com. Este cazul unui copil din SUA care a fost transportat cu ambulanta la Downstate Medical Center, din New York, suferind arsuri.
Potrivit bunicii sale, Linda Lewis, micutul urmarea un clip video atunci cand brusc bateria a explodat si a luat foc, declansand alarmele de incendiu din casa. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de incidente in care au fost implicate telefoanele Samsung Galaxy Note 7, care au explodat atunci cand erau puse la incarcat. Au fost confirmate aproape 40 de cazuri, inclusiv unul in urma caruia o masina a luat foc.
Acum, Samsung le cere tuturor posesorilor de Galaxy Note 7 sa le opreasca si sa le returneze cat mai repede. In plus, compania a suspendat vanzarile telefoanelor.
Clientii pot fie sa aleaga un model Samsung Galazy J pana cand se va rezolva problema cu Note, fie sa il inlocuiasca cu un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge.
Rechemarea telefoanelor, circa 2,5 milioane la numar, a avut un impact financiar major asupra companiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
375

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
506

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
627

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...