Copil de 12 ani ranit dupa ce un cauciuc al masinii in care se afla a explodat!

Copil de 12 ani ranit dupa ce un cauciuc al masinii in care se afla a explodat!
Un copil de 12 ani a ajuns la spital, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier petrecut la Unteni.

In autoturismul Volkswagen Vento implicat in accident se mai aflau si patru adulti, insa numai baiatul, Adrian N., a fost ranit.

Cauza accidentului pare sa fie, din primele cercetari, explozia unui cauciuc de la masina. Dupa explozie, masina s-a dat peste cap.

Soferul aflat la volan este prieten cu familia baiatului ranit. Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral deschis, plaga la nivelul membrului superior stang.

Cercetarile continua, pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a produs accidentul rutier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
122

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
94

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...