Copiii institutionalizati din Centrul "Elena Doamna", in tabara la Costinesti!

Copiii institutionalizati din Centrul "Elena Doamna", in tabara la Costinesti!
Cei 25 de beneficiari ai Centrului de plasament "Elena Doamna" din Botosani, care se mai aflau in institutie pe perioada vacantei, vor pleca astazi pentru sapte zile intr-o tabara la mare, in statiunea Costinesti.

Copiii institutionalizati au varstele cuprinse intre 12 si 21 de ani si se pot bucura de apa marii si in aceasta vara, datorita unei firme care a sponsorizat tabara, suma totala ajungand la 180 milioane lei vechi.

"Vor merge in tabara 25 de copii, dintr-un total de 30 de copii, intrucat cinci copii sunt fie intr-o alta tabara fie sunt in vacanta la familia naturala. In aceasta tabara copiii vor avea parte in primul rand de apa marii, dar si de diferite activitati sportive, vor fi organizate concursuri, totul in asa fel incat sa simta intr-adevar ca sunt in vacanta. In fiecare an am reusit sa ducem copiii din Centru la mare si chiar si la munte, cu ajutorul sponsorizarilor", a spus Georgeta Vatui, seful Centrului "Elena Doamna".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
4

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
134

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...