Copii sechestrati si infometati, pentru a o forta pe mama lor sa se prostitueze!

Copii sechestrati si infometati, pentru a o forta pe mama lor sa se prostitueze!
Doi copii au fost sechestrati si înfometati pentru a o determina pe mama sa se prostitueze, magistratii arestând-o pe femeia implicata în traficarea mamei în bordeluri din Arad si Baia Mare, dar si în Olanda.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Luminita Mirela Radulescu, pentru trafic de persoane si lipsire de libertate în mod ilegal.

In perioada ianuarie 2008 - decembrie 2010, inculpata Luminita Mirela Radulescu, împreuna cu alte persoane, prin amenintare si violenta, au obtinut sume considerabile de bani, din exploatarea sexuala a partii vatamate I.M.C., prin obligarea acesteia la practicarea prostitutiei în tara, pe raza municipiilor Arad si Baia Mare si în strainatate - Olanda.

Victima a fost deposedata de actele de identitate, a primit constant amenintari cu moartea si a fost în mod repetat supusa unor violente fizice si psihice.

In scopul constrângerii partii vatamate de a accepta practicarea prostitutiei în folosul Luminitei Radulescu, aceasta i-a lipsit de libertate pe cei doi copii minori ai victimei, în vârsta de 5 si respectiv 8 ani, copiii fiind supusi unor suferinte fizice, fara a li se asigura hrana, igiena si o relatie interfamiliala corespunzatoare. La propunerea procurorilor DIICOT, instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a inculpatei pentru 29 de zile. Totodat`, cercetarile în cauza au fost efectuate cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul SCCO Arad.

gandul.info

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
28

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
41

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
41

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...