Copac căzut peste o masina! FOTO

Copac căzut peste o masina! FOTO
 Un autoturism Seat Cordoba, parcat în faţa unui bloc de pe Aleea Curcubeului, din municipiul Botoşani, a fost avariat după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste acesta.  

Sâmbătă dimineaţă proprietarul autoturismului a fost anunţat de un vecin că peste maşina sa a căzut un copac, fiind solicitată intervenţia pompierilor pentru îndepărtarea acestuia.

În cădere, pomul a rupt şi firele de cablu şi televiziune, ceea ce a mai atenuat din viteza de cădere, copacul căzând peste cupola autoturismului Seat Cordoba şi rupând antena unei alte maşini parcată în imediata apropiere.

Un echipaj al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat la locul solicitării, pompierii îndepărtând copacul, la faţa locului ajungând şi o echipă de la EON.  

 Oamenii care locuiesc în zonă spun că asociaţia de proprietari a făcut o cerere către primărie pentru a tăia copacul, care era uscat.


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...