Basescu: Foarte probabil, Antonescu nu va mai candida la prezidentiale

Basescu: Foarte probabil, Antonescu nu va mai candida la prezidentiale
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu acordat unui post bulgar, ca "foarte probabil", Crin Antonescu nu va mai candida la alegerile prezidentiale.

Seful statului a fost intrebat, intr-un interviu acordat Bulgaria on air luni, imediat dupa ce Antonescu si-a anuntat demisia din fruntea PNL, daca este posibil un scenariu in care Crin Antonescu sa fie presedinte iar Traian Basescu premier sau unul in care sa faca schimb de locuri cu Victor Ponta.

"Sunt multe speculatii pe piata politica romaneasca. Dar iata se infirma un scenariu azi (luni - n.red.). Crin Antonescu a demisionat din functia de presedinte al PNL. Deci foarte probabil nu va mai candida. Sunt scenarii. Romanilor le plac scenariile", a declarat Traian Basescu, citat de ziare.com.

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea partidului. De asemenea, joi seara, a subliniat ca sigur poate fi candidat la Presedintie.

"Nu abandonez ideea de a candida la prezidentiale. Sigur ca pot fi candida la Presedintie, pot si castiga", a afirmat liderul liberal.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
390

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
535

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
646

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...