Control la steagurile de la institutii!

Control la steagurile de la institutii!
Comisia desemnata prin ordin al prefectului isi va incepe de astazi activitatea, care va consta in verificarea starii simbolurilor nationale, expuse la institutiile publice si daca acestea sunt arborate.

Controlul va fi facut de reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie si de catre un reprezentant al Institutiei Prefectului.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a precizat ca pentru inceput acolo unde se va constata ca steagul tricolor este deteriorat sau nu este abrobar deloc, se vor aplica sanctiuni, iar ulterior daca nu vor fi remediate aceste deficiente se va trece la amenzi, care pot ajunge pana la 5.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
220

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...