Contractul de finantare pentru Cornisa va fi semnat la Bucuresti!

Contractul de finantare pentru Cornisa va fi semnat la Bucuresti!

 CATALIN FLUTUR, primarul municipiului Botosani  

Primarul Catalin Flutur se va deplasa saptamana viitoare la Bucuresti la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru a fi semnat contractul de finantare privind zona de agrement Cornisa.

Desi autoritatile locale si-au dorit ca acest lucru sa se intample intr-un cadru festiv la Botosani, miercuri, cu doar cateva ore inainte de a ajunge la Botosani, ministrul Elena Udrea a anulat vizita.

Ea ar fi trebuit sa semneze si Planul Integrat de Dezvoltare al municipiului Dorohoi, dar si uncontract de finantare privind reabilitarea unui drum judetean la Cosula.

“Important pentru noi este sa semnam contractul, este o formalitate acea semnatura. Noi am vrut sa ii dam si un cadru festiv si profitam de aceasta ocazie probabil sa mai vorbim de perspectivele altor proiecte prin Ministerul Dezvoltarii si cred ca era un eveniment frumos sa il semnam in cadru festiv. Sunt sute de proiecte care se semneaza la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, daca ar trebui ca ministrul sa ajunga in fiecare localitate sa semneze proiecte nu ar mai rezolva treburile din minister", a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul sef al municipiului a anuntat ca se lucreaza deja la intocmirea caietului de sarcini in vederea organizarii licitatiei pentru lucrarile de la zona de agerement Cornisa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
377

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
231

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...