Contrabandist trimis la puşcărie pentru mai multe infracţiuni!

Un tânăr în vârstă de 24 de ani care a adunat o colecţie impresionantă de infracţiuni a fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.

Robert G. a fost trimis în judecată pentru dare de mită, contrabandă cu ţigări, conducerea unei maşini neînmatriculate, cu numere false şi fără permis de conducere, primind o pedeapsă de nouă ani şi patru luni de închisoare cu executare.  Sentinţa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Instanţa l-a mai obligat de tânăr să plătească Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală suma de 350.426 lei cu titlu de despăgubiri civile, la care se vor adăuga accesoriile, dar şi Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi suma de 11.647,90 lei cu titlu de despăgubiri civile.

În luna martie, anul trecut, dărăbăneanul i-a promis unui poliţist  de frontieră o sumă de bani, în vederea facilitării introducerii în ţară a unui autovehicul cu ţigări, iar în luna aprilie 2014 a făcut acelaşi lucru cu un alt agent. 

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai 2014, tânărul a preluat 65 colete, conţinând 32.470 pachete de ţigări, după care a plecat la drum. Interceptat de poliţiştii de frontieră, el a refuzat să oprească şi a fost urmărit, în timpul urmăririi o maşină a Poliţiei de Frontieră fiind distrusă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...