Contestatii fara succes: Liviu Andronic a castigat postul de manager al Scolii Populare de Arta!

Contestatii fara succes: Liviu Andronic a castigat postul de manager al Scolii Populare de Arta!

LIVIU ANDRONIC

Contestatiile depuse de cei doi perdanti ai concursului pentru postul de manager al Scolii Populare de Arta Botosani au fost respinse, astfel ca rezultatul final ramane favorabil liberalului Liviu Andronic, cel declarat castigator in urma sustinerii celor doua probe, proiect si interviu.

Prima contestatie a fost depusa de Alina Calinescu, pentru ca la cateva ore actorul Florin Aionitoaei sa solicite copii la unele documente de lucru ale comisiei, precum si copia proiectului de management al candidatului castigator, Liviu Andronic. Florin Aionitoaei a revenit insa, optand la randul sau pentru depunerea unie contestatii oficiale.

"Au fost respinse ambele contestatii la concursul pentru postul de manager general al Scolii Populare de Arta Botosani. Domnul Aionitoaei a depus contestatia pe ultima suta de metri, desi intial a avut doar o solicitare cu privire la documentele de lucru ale comisiei. Din cate am inteles, a contestat procedura de concurs. Urmeaza ca astazi sa se afiseze rezultatele finale, imediat ce presedintele comisiei va semna actele", a precizat Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Comisia de contestatie a fost formata din doi consilieri judeteni, Dumitru Codreanu, presedintele comisiei, si Eugen Mereuta, si patru specialisti de la institutiile din judetele invecinate.

Reamintim ca Liviu Andronic s-a clasat pe prima pozitie, in urma celei de a doua etape a concursului pentru postul de manager la Scolii Populare de Arta Botosani, fiind notat cu 8,27, urmat, la o diferenta de mai putin de 25 de sutimi, de actorul Florin Aionitoaei (8,04). Pe ultimul loc s-a situat Alina Calinescu, angajata Scolii Populare de Arta obtinand nota 7,84, dupa ce, in prima etapa, la proba de proiecte, si-a devansat competitorii.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
844

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
193

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
486

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...