Contestație la concursul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie de la Botoșani

Contestație la concursul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie de la Botoșani

Contestație la participarea la concursul de selectare a managerului Spitalului de Pneumoftiziologie TBC din Botoșani.

Consiliul de administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager, iar unul din cei doi candidați înscriși la concurs, care a fost respins în primă instanță, a depus contestație.

Selecția pentru funcția de manager a spitalului TBC Botoșani, are loc în perioada 06.05.2021- 23.06.2021, desfășurându-se în două etape, respectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care are loc în perioada 08.06.2021 — 11.06.2021, și este etapă eliminatorie, iar apoi etapa de susținere și de evaluare a proiectului de management, care se desfășoară pe baza temelor – cadru, la data de 16.06.2021.

În prima fază, din cei doi candidați înscriși pentru conducerea unității medicale, doar unul a trecut de selecția dosarelor. Este vorba fostul deputat și actualul manager al unității sanitare Costel Lupașcu.

În schimb, Cristina Bahrin, care a deținut funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, până la venirea lui Costel Lupașcu, a fost respinsă.

Cristina Bahrin a depus astăzi contestație invocând o serie de nereguli privind organizarea întregului concurs pentru ocuparea postului de manager.

“Solicit soluționarea contestației prin anularea concursului actual și reluarea procedurii de organizare a acestuia, întrucât nu au fost respectate condițiile legale de formă și de fond privind afișarea rezultatelor selecției dosarelor de concurs în termenele și condițiile de concurs prevăzute de anunțul de concurs și regulamentul de concurs se precizează în contestația depusă de Cristina Bahrin.

Deși Costel Lupașcu, rămas singur în concurs trebuia să susțină proiectul de management pe data de 16 iunie, contestația ar putea amâna această procedură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

COD PORTOCALIU de inundații pe Jijia și COD GALBEN pe râurile Siret și Prut până luni

astăzi, 13:30
351

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râurile Jijia, Siret și Prut. În aceste condiții, au instituit Cod Portocaliu pe Jijia până pe 21 iunie 2021, la ora 12:00...

Cu tot cu românii plecați în străinătate: Populația României va scădea la 13,65 milioane până în 2070

astăzi, 13:01
451

Populația României va scădea la 13,65 milioane de persoane până în 2070, de la 19,35 milioane de persoane în 2019, potrivit datelor Eurostat citate într-un amplu rapor...

Botoșaniul iese cu pași accelerați din pandemia Covid-19

astăzi, 12:31
595

Județul Botoșani are tot mai multe zile în care oficialii anunță că nu mai înregistrează niciun caz de Covid -19.Datele făcute publice de Direcția de Sănătate Publică de la ...