CONTAC: Un nimeni ameninta ca, daca nu se reuseste eliminarea mea pe alte cai, atunci ma vor elimina "baietii de peste Prut"!

CONTAC: Un nimeni ameninta ca, daca nu se reuseste eliminarea mea pe alte cai, atunci ma vor elimina "baietii de peste Prut"!

 CONSTANTIN CONTAC  

Constantin Conţac, fostul lider al social-democraţilor botoşăneni, sesizează autorităţile statului cu privire la pericolul pe care îl reprezintă "băieţii de peste Prut", solicitând în acelaşi timp cercetări cu privire la mafia frontalieră şi ameninţările teroriste!

"Un nimeni, cititor înfocat şi aplaudac de preşedinte din vreun judeţ uitat pe harta disperării, în România, ameninţă că dacă nu se reuşeşte eliminarea mea pe alte căi, atunci mă vor elimina băieţii de peste Prut", scrie Constantin Conţac pe blogul său.

Conţac susţine că astfel de ameninţări au fost deseori auzite la adresa oamenilor politici sau de afaceri din România.

"România e ţara cui? astfel de indivizi care au tupeul să trimită ameninţări pe internet şi nu numai, poate că ar trebui să răspundă, altfel ţara asta devine raiul criminalilor şi mafiei, în care pumnul şi şantajul sunt armele legale", scrie Constantin Contac.

"Fac un apel la instituţiile ce garantează siguranţa cetăţeanului, şi sunt multe astfel de instituţii, puteţi să vă sesizaţi asupra unor aspecte grave ce ţin de mafia frontalieră, ameninţări teroriste, practica eliminării competitorului?", conchide fostul lider al organizatiei PSD Botoşani.

De când a fost eliminat din PSD, pierzând astfel atât preşedinţia partidului la nivel de judeţ, cât si funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac s-a retras din viaţa publică, singurele semnale fiind tansmise prin intermediul blogului său.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...