Conţac neagă că ar fi fost invitat la Cotroceni, dar recunoaşte că îl sprijină pe Băsescu!

Conţac neagă că ar fi fost invitat la Cotroceni, dar recunoaşte că îl sprijină pe Băsescu!

 CONSTANTIN CONTAC  

Constantin Conţac, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, demis din fruntea organizaţiei judeţene a PSD la începutul acestui an şi apoi exclus din partid, susţine că la alegerile din noiembrie va vota cu Traian Băsescu.

"În momentul de faţă mă declar pro - Băsescu şi voi face campanie anti-PSD", a specificat Constantin Conţac.

Ulterior au apărut şi informaţii potrivit cărora fostul lider PSD ar fi fost invitat la Cotroceni, la o serie de discuţii, dat fiind faptul că acesta ar putea fi un potenţial susţinător al campaniei preşedintelui.

"Nu am primit o astfel de invitaţie. Nici nu se pune problema, însă, dacă aş fi fost contactat, în mod sigur nu aş fi refuzat", a mai arătat Constantin Conţac.

Gheorghe Vâzdoagă, secretarul executiv al PSD Botoşani, a declarat ieri că partidul nu mai este interesat de acţiunile lui Conţac.

"Atâta timp cât nu mai este membru al PSD, acţiunile sale sunt neinteresante pentru noi. În calitate de cetăţean poate să facă ce vrea", a precizat Vâzdoagă.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
53

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
23

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
70

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...