Contac despre Nichita: Nu mi-a platit autocarele din vara!

Constantin Contac, inlocuit de la sefia PSD Botosani, il acuza pe Gheorghe Nichita, cel care a preluat filiala, ca "l-a lucrat" in fata lui Mircea Geoana.

Nichita a prezentat la sedinta PSD de luni mai multe extrase din presa, in care erau relatate declaratiile dure ale lui Contac la adresa sa.

"Nichita incearca prin niste masuri de dictatoriale sa devina un fel de lider al regiunii Nord Moldova", spune in replica botosaneanul.

Autocarele din vara, problema lui Contac!

"Eu am avut o discutie cu Nichita mai dura cind au incercat sa faca un puci impotriva lui Geoana, mai demult. Apoi, in vara, el a avut niste probleme in turul doi de la locale. A avut nevoie de niste autocare cu care sa transportam oamenii si eu l-am ajutat, dar i-am spus sa plateasca autocarele, ca nu sunt banii nostri. Poate de asta s-a suparat, a declarat Contac pentru Cotidianul .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
10

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
502

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
667

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...