Contabilii botoşăneni, la ceas de sărbătoare

Contabilii botoşăneni, la ceas de sărbătoare
Contabilii botoşăneni îşi sărbătoresc astăzi ziua, alături de ceilalţi contabili din România, în fiecare an pe data de 21 septembrie fiind Ziua Contabilului Român.

Filiala din Botoşani a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România a sărbători această zi printr-o acţiune organizaţă la sediul CECCAR, la care au participat prefectul Costică Macaleţi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu şi contabili din judeţ.

“Eu vreau să le spun La mulţi ani cu ocazia acestei zile. Cum fără contabil nu se poate întâmpla nimic, e un segment important al profesioniştilor din România, am venit în mod special să îi salut", a pus prefectul Costică Macaleţi.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să le transmită experţilor contabili un mesaj de suflet dat fiind că face parte din categoria acestora, fiind în trecut şi director al CECCAR Botoşani.

“Prezenţa mea este una de suflet pentru că eu cred că indiferent de vremelnicia unor poziţii în administraţie sau în politică rămâne profesia. De aceea eu vreau să mă consider în primul rând un profesionist şi în al doilea rând un om care face politică, sau într-un anumit moment îndeplinesc o funcţie în zona de administraţie. Mesajul meu către contabili vreau să fie unul de la suflet la suflet şi principial ceea ce îmi doresc mie le doresc şi dumnealor. Multă sănătate şi lucrări foarte multe şi bine plătite, pentru că activitatea pe care experţii o desfăşoară este una liberală şi au nevoie să aibă un portofoliu de comenzi cât mai mare", a spus Sorescu.



“Pentru cei care sunt necunoscători ai acestei profesii frumoase pare o profesie plictisitoare. Noi trebuie să vedem partea frumoasă a profesiei iar 21 septembrie prin aceste manifestări pe care le organizăm de nouă ani fac parte din latura frumoasă a activităţii noastre şi de aceea trebuie să fim mândri pentru că suntem aparţinătorii unei profesii care ne macină zilele, în sensul bun al cuvântului şi mă bucur că la nivelul judeţului Botoşani Filiala CECAR este respectată", a spus şi Viorel Alecsandru, vicepreşedintele CECCAR Botoşani.

În cadrul Filialei CECCAR Botoşani activează peste 200 de experţi contabili şi contabili autorizaţi. 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
35

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
29

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...