Astăzi începe Târgul Agro-Zoo de la Popăuţi! Vezi ce artişti cântă

Astăzi începe Târgul Agro-Zoo de la Popăuţi! Vezi ce artişti cântă
Consiliulul Judeţean împreună cu Staţiunea de Cercetare Popăuţi organizează pe 21 şi 22 septembrie cea de-a IV-a ediţie a Târgului Agro-Zoo de la Popăuţi.

Deschiderea târgului este programată astăzi la ora 11.30.

Organizatorii spun că în prima zi va fi o prezentare a raselor de animale prezente în judeţul Botoşani, degustare de produse tradiţionale şi un spectacol de muzică populară care va începe la prânz şi se va încheia seara.

Sambata vor urca pe scena Ansamblul “Stejarelul" din Cotusca, Ansamblul “Dorulet" din Durnesti, Ansamblul “Hudisteanca" din Hudesti, Ansamblul “Grausorul" din Hanesti, Ansamblul “Comorile Luncii" din Lunca, Ansamblul “Siretelul" din Vf. Campului, Ansamblul “Doina Costestilor" din Rachiti, Ansamblul “Cordareanca" din Cordareni.

In aceeasi zi va evolua si Orchestra “Rapsozii Botosanilor", cu solistii Sofia Vicoveanca, Laura Stefanescu, Constantin Petrescu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Cornelia Ciobanu si Petronela Rusu.

Duminica vor canta: Formatia Nemuritorii, Sandel si Aurora Mihai, Nicolae Botgros si Orchestra “Lautarii" din Chisinau, Ion Paladi, Lidia Bejenariu, Margareta Clipa, Laura Olteanu, Delia Matache si parintele Cristian Pomohaci.

Programul cuprinde si o tombola cu premii surpriza, iar duminica, 22 septembrie,  de la ora 17.00, va fi transmis in direct pe un ecran gigant meciul Steaua-FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
32

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
28

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...