Consultarile la Cotroceni au fost anulate, se va discuta despre un nou premier

Consultarile la Cotroceni au fost anulate, se va discuta despre un nou premier
Consultarile de luni, de la Palatul Cotroceni, pe tema tratatului de stabilitate fiscala in UE si a stabilitatii politice in parlament, au fost anulate ca urmare a depunerii mandatului Guvernului de catre premierul Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu se va intalni insa cat mai repede cu liderii formatiunilor politice parlamentare pentru desemnarea unui nou premier.

Conform TVR Info, la Palatul Cotroceni a avut loc o sedinta a presedintelui cu consilierii, pentru convocarea unor noi consultari pe tema desemnarii unui nou premier.

De asemenea, conform sursei citate, Emil Boc ar fi mers la Palatul Cotroceni in jurul orei 11.30, pentru a discuta cu presedintele.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca toti cei trei lideri ai USL vor merge la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, indiferent cand va fi aceasta programata.

"Eu, Daniel Constantin si Crin Antonescu vom merge la consultari cu presedintele, avand in vedere ca este vorba de o noua tema. Aceasta se refera la consultarile cerute Constituie ca urmare a demisiei premierului si la formarea unui nou guvern. Din punct de vedere constitutional, s-a facut primul pas: demisia Guvernului actual. Urmeaza respingerea a doua guverne in 60 de zile, dupa care pot fi organizate alegerile anticipate. Acestea nu pot avea loc in aceeasi zi cu cele locale, dar pot fi organizate cu o saptamana sau doua inainte sau dupa alegerile locale", a declarat Victor Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
20

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
37

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
39

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...