CONSTANTIN CONTAC: Sper la alegerile din vara sa o ia in barba toti!

CONSTANTIN CONTAC: Sper la alegerile din vara sa o ia in barba toti!

 CONSTANTIN CONTAC  

S-a suparat pe toata lumea! Sufera cand vede cum a ajuns partidul pe care l-a condus ani de zile!

Vechii colaboratori au devenit doar o gasca, cu interese, tradari si lupte interne de partid!

Biroul Permanent Judetean al PSD Botosani, in frunte cu secretarul general, Gheorghe Vazdoaga, a redus numarul membrilor de la 22 de persoane la 17, motivul invocat fiind ca secretarii supleanti nu au dreptul sa faca parte din acest organism decizional, spune Contantin Contac, fostul lider al organizatiei PSD Botosani, tras pe dreapta de ieseanul Gheorghe Nichita.

Vad ca se lucreaza cu oameni care nici nu fac parte din aceste structuri. In primul rand, BPJ are 22 de persoane, nu 17, cu citi au venit ei. Ei au spus ca nu au voie sa fie mai multi decit strict biroul, iar acum fac trimitere la comitetul executiv. Vreau sa spun ca acest comitet are 57 de membri si nu e nicio problema daca se introduce lista la aprobat. Dar oare Nichita la Iasi cum a aprobat lista in Comitetul Executiv sau in BPJ? In ce baza a aprobat el lista? Daca dovedeste cu acte sa se faca la fel si la Botosani, a declarat Constantin Contac.

Daca s-ar introduce lista in Comitetul Executiv, doar noua voturi ale tradatorilor ar fi pentru, iar restul ar vota pentru el fiindca a lucrat democratic si transparent, asigura Contac.

Vad acum ca Tamara Ciofu face valuri ca ea este in Comisia de Integritate Morala. Ea este in comisia de control financiar, acolo a fost aleasa in Conferinta Judeteana. Este o vanzare totala a partidului. Sper la alegerile din vara de acum sa o ia in barba toti, sa se faca de rasul natiunii, ca organizatie ca PSD la Botosani nu mai e. La europarlamentare ma refer. Am sa vad eu cine ii mai voteaza. M-au sunat o gramada de primari ca vin pe la ei si-mi spun ca tare le-ar mai rupe picioarele. Le-am spus sa discute frumos. Este o mare rusine cu procedura pe care o aplica ei si nu stiu de cine sunt sfatuiti, a precizat Contac.

Referitor la lista cu sefii pentru deconcentrate, aceasta acuprins 107 candidati, fiind nominalizati 23. Fiecare cetatean a avut un dosar in care era trecuta activitatea politica, profesionala, dar si financiara, anume care e situatia cu plata cotizatiei catre partid.

Aceasta gasca a mers cu excelent si foarte bun peste tot la cei pe care i-am nominalizat. Vazdoaga tot timpul a umblat cu falsuri, minciuni si cu dusul postei dintr-o parte in alta. Cand o chema pe doamna Marcela Lozneanu si ii spunea prostii, cand se ducea la municipiu si la fel proceda. Daca scorul a fost foarte slab la Botosani, din cauza lui si a lui Macaleti s-a intamplat asta. Ar fi trebuit atunci, la insistentele oamenilor, sa ii dau afara. Dar din respect pentru partid, ca sa nu fie scandal, i-am lasat. Dar sigur, daca nu cureti cand trebuie, maladia se intinde, a mai adaugat Constantin Contac.

Din punctul sau de vedere, nominalizarea pe posturi a fost foarte bine intocmita si sigur oamenii in cauza vor contesta fiindca le stirbeste din onoare.

Eu nu am facut decat o singura propunere si aia pentru ca imi trebuia un om si am considerat ca e potrivita. Restul propunerilor au fost facute de ei. Vazdoaga, Macaleti si Marcu dadeau telefoane in prostie. Le tot spuneau la oameni sa vina ca le dau ei serviciu. Pana intr-acolo s-a mers ca Dolineaschi le-a promis ca cine merge la Bucuresti ii da serviciu. Ori nu avea el serviciu in Bucuresti. Era angajat la o firma din Sibiu si dadea serviciu din Botosani la oameni in Bucuresti. Au pus partidul intr-o situatie mizerabila acesti oameni, a concluzionat fostul lider al PSD Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
381

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
113

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
123

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...