Constantin Contac a fost ELIBERAT! "Mă simt excelent", a spus fostul presedinte al CJ-FOTO

Constantin Contac a fost ELIBERAT! "Mă simt excelent", a spus fostul presedinte al CJ-FOTO
Magistratii Tribunalului Botosani au respins recursul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie Suceava si au dispus eliberarea lui Constantin Contac.

Putin dupa ora 14.00, fostul presedinte al Consiliului Judetean a parasit Penitenciarul Botosani, unde a stat inchis timp de un an de zile.

El a fost asteptat la poarta Penitenciarului de fiul sau, Bogdan.

Constantin Contac a iesit zambind din unitatea de detentie, avand in mana o geanta.

Imediat ce a iesit pe poarta Penitenciarului, Contac s-a uitat catre masina care il astepta si a spus: "Merg sa vad a cui e masina".

El nu a vrut sa stea prea mult de vorba cu jurnalistii. Intrebat cum a fost perioada de detentie si cum se simte in libertate a pus doar: "Ma simt excelent!", dupa care a urcat in masina si a plecat impreuna cu fiul sau catre casa.

Contac a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, fiind eliberat conditionat.

Fiul sau Liviu, care are de ispasit aceeasi pedeapsa, pentru aceleasi fapte, este in continuare incarcerat in Penitenciar. El poate cere eliberarea conditionata dupa ispasirea a doua treimi din pedeaspa.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

astăzi, 19:06
392

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

astăzi, 18:40
52

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...

Doliu la Primăria Botoșani, o angajată a trecut la cele veșnice. „Un om bun și cald...!”

astăzi, 18:26
247

Personalul Primăriei municipiului Botoșani este în doliu, după ce una dintre colege a murit subit. Este vorba despre Andaluzia Gabur, soția șefului Stării Civile, Constantin Gabur. Femeia ...