Constantin Andreea și Șerban Țupa, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi"-FOTO

Constantin Andreea și Șerban Țupa, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi"-FOTO
Cei mai frumoși liceeni de la Colegiul Tehnic "Ghe. Asachi" au fost desemnați joi seară. Juriul a decis ca titlul de Miss Preuniversitaria să îi revină elevei Andreea Daniela Constantin, care a obținut și titlul de Miss Popularitate, iar titlul de Mister i-a revenit elevului Șerban Țupa, care a fost ales și Mister Popularitate.

Pe locul doi s-au clasat Ana Maria Muscanu și Robert Gabriel Ailincăi, iar locul trei a revenit elevilor Ștefania Alexandra Sandu și Răzvan Claudiu Țupa.






Pentru titlul de Miss Preuniversitaria au mai concurat Claudia Ioana Ursachi, Ana Maria Timofte, Claudia Ștefana Cojocaru și Elena Andreea Nicorici.

Titlul de Mister Preuniversitaria a fost râvnit și de Eduard Motriuc, Luizian Ciobanu, Flavius Modestin Gatai și Bogdan Stărică.

Pe 5 martie va avea loc Miss și Mister Preuniversitaria la Liceul Teoretic "Nicoale Iorga".

Concursul de frumusețe Miss și Mister Preuniversitaria 2013 este organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Casa de Cultură a Sindicatelor.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
38

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
152

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
76

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...