Consiliul Județean sprijină organizarea olimpiadelor naționale la Botoșani

Consiliul Județean sprijină organizarea olimpiadelor naționale la Botoșani
Consiliul JudeÅ£ean BotoÅŸani, instituÅ£ie cu atribuÅ£ii privind asigurarea cadrului necesar gestionării la nivel judeÅ£ean a domeniului educaÅ£ional, s-a implicat în organizarea ÅŸi desfăşurarea programului celor două Olimpiade ÅŸcolare naÅ£ionale ce se desfăşoară la BotoÅŸani, în această perioadă.

Astfel, Consiliul Judeţean a oferit diverse materiale de promovare a judeţului (albume, reviste) membrilor comisiilor naţionale care se află la Botoşani pentru Olimpiada Naţională de limbi clasice şi pentru Olimpiada de agricultură.

De asemenea, cu sprijinul instituÅ£iilor de cultură subordonate, s-a facilitat vizitarea, gratuită, a Memorialului IpoteÅŸti ÅŸi a Muzeului JudeÅ£ean BotoÅŸani, de către elevii participanÅ£i ÅŸi profesorii însoÅ£itori.

Atât pentru programul Olimpiadelor cât ÅŸi pentru programul extraÅŸcolar organizat la BotoÅŸani, Consiliul JudeÅ£ean a pus la dispoziÅ£ia elevilor mijloace de transport, pentru zilele de 1 aprilie 2013 ÅŸi 5 aprilie 2013, pentru vizitarea Memorialului IpoteÅŸti, respectiv pentru participarea, la Åžendriceni, la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță, la proba practică a Olimpiadei de agricultură.

Toate aceste acÅ£iuni de sprijinire a Inspectoratului Åžcolar JudeÅ£ean în organizarea celor două evenimente ÅŸcolare, dovedesc interesul ÅŸi preocuparea pe care Consiliul JudeÅ£ean BotoÅŸani le are atât pentru actul educaÅ£ional cât ÅŸi pentru promovarea imaginii judeÅ£ului BotoÅŸani la nivel naÅ£ional.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
1

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
52

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...