Consilierii municipali au aprobat reducerea taxelor din piete si infiintarea celor trei piete volante din Botosani!

Consilierii municipali au aprobat reducerea taxelor din piete si infiintarea celor trei piete volante din Botosani!


Gheorghe Pricopi, directorul societatii Urban Serv

In cadrul sedintei de Consiliu Local al municipiului Botosani de joi a fost aprobat proiectul de hotarare privind acordarea unor facilitati comerciantilor si producatorilor agricoli care utilizeaza spatiile municipalitatii, in acest sens fiind  diminuate pe o perioada de sase luni taxele forfetare pentru utilizarea locurilor publice din piete, minibazar si obor.

"Noi am intocmit un program de masuri pentru sprijinirea utilizatorilor comerciantilor din Piata Centrala si Piata Viilor, pentru a trece mai usor prin aceasta criza, si l-am inaintat Primariei Botosani. O pare dintre aceste masuri au fost concretizate prin proiectul de hotarare aprobat astazi, asa incat noi speram ca utilizatorii din piete sa aiba un acces mai facil la vanzare si sa plateasca mai putin chiria pentru mesele sau spatiile pe care le folosesc", a declarat  Gheorghe Pricopi, directorul societatii Urban Serv.

Totodata, CL a aprobat prin acelasi proiect de hotarare si infiintarea a trei piete volante, care vor functiona sambata si duminica in zona fostei Piete Grivita, zona Stadion si zona ANL Bucovina.

"Vom avea in zilele de sambata si duminica in trei puncte ale municipiului, fiind vorba de Piata Grivita, Stadion si zona ANL Bucovina, trei piete volante care incepand cu data intrarii in vigoare a acestei hotarari se vor infiinta sambata si duminica si vor tine 4-5 ore in vederea scurtarii drumului cetatenilor pana la piata. Pretul pentru inchirierea unei mese in aceste piete este de pana in 5 lei pe zi", a adaugat Pricopi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

astăzi, 23:29
317

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
125

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
177

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...