Consilierii locali l-au facut Cetatean de onoare pe unul dintre "cei mai celebri romani": Bogdan Ota!

Consilierii locali l-au facut Cetatean de onoare pe unul dintre "cei mai celebri romani": Bogdan Ota!
Consilierii locali au adoptat in sedinta de joi un proiect de hotarare privind acordarea titlului de cetatean de onoare lui Bogdan Ota. Proiectul a fost votat in unanimitate.

"Incontestabil, unul dintre cei mai celebri romani la ora actuala este de origine botosanean si se numeste Bogdan Alin Ota. In tara sau strainatate, Bogda Ota este nu numai un artist, ci si un ambasador al locurilor de unde a pornit, transformand in realitate versul eminescian "La trecutu-ti mare, mare viitor", se arata in raportul de specialitate.

Bogdan Ota s-a nascut pe 10 mai 1978, iar la varsta de 7 ani a inceput sa studieze pianul. A absolvit Liceul de Arta "Stefan Luchian" din Botosani si apoi la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi, in anul 2003.

S-a implicat in proiectul simfonic "Neuroleptika" promovand genul rock simfonic, concertand in aceata formula in Franta si Spania, Desfiintarea in anul 2010 din motive financiare a trupei cu care a concertat este unul din motivele care l-au determinat pe Bogdan Ota sa paraseasca Romania sis a plece in Norvegia, cu speranta unor castiguri financiare mai mari. S-a remarcat la emisiunea "Norvegienii au talent", obtinand locul II.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
126

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...