Consilier nou în CJ: "Nu am nimic să îi reproşez fostului preşedinte, noi trăim pe meridiane diferite, paralelele nu se întâlnesc"

Componenţa Consiliului Judeţean Botoşani s-a modificat din nou, în şedinţa ordinară de joi, fiind validat pe funcţie un nou consilier judeţean după demisia social-democratei Georgeta Creţu.

Locul acesteia în Consiliul Judeţean a fost luat de Pavel Rusu, care s-a declarat independent profitând de ordonanţa care a permis traseismul politic.

Aleşii judeţeni l-au validat în funcţie cu unanimitate de voturi. Pavel Rusu nu este la primul mandat de consilier judeţean.

Rusu s-a arătat mulţumit de faptul că la Consiliul Judeţean va colabora cu liberalul Gheorghe Sorescu, în calitate de preşedinte, lăsând să se înţeleagă că plecarea sa din PNL s-a datorat atitudinii lui Florin Ţurcanu.

"Revin în Consiliul Judeţean într-un nou context, cu un preşedinte ca domnul Sorescu pot să lucrez foarte bine şi să îmi exprim punctele de vedere. Nu am nimic să îi reproşez fostului preşedinte (Florin Ţurcanu, nota red.), noi trăim pe meridiane diferite, paralelele nu se întâlnesc. Eu am fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, am fost membru în Biroul Politic, şi după aia nu mai sunt bun? Cred că trebuie trase nişte concluzii", a declarat joi Pavel Rusu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

astăzi, 20:20

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...