Consilier local, despre Zona Metropolitană: "Se autodesființează. Banii se cheltuiesc inutil pe niște salariați"

Consilier local, despre Zona Metropolitană: "Se autodesființează. Banii se cheltuiesc inutil pe niște salariați"
“Zona Metropolitană Botoșani se autodesființează, iar oamenii care se află la conducerea nu au viziune". Declarația îi aparține unui consilier municipal care este extrem de dezamăgit de ceea ce înseamnă Zona Metropolitană la Botoșani.

“Obiectivele îndrăznețe și ambițioase" cu care s-au lăudat de-a lungul timpului cei care fac parte din conducerea Zonei Metropolitane s-au dovedit, până acum, a fi doar niște vorbe în vânt.

Consilierul local Paul Onișa consideră că se plătesc inutil bani pentru salariile celor de la Zona Metropolitană.

 “Informația care ajunge la noi, la Consiliul Local, în ceea ce privește Zona Metropolitană este aproape inexistentă. Ceea ce știu din discuțiile pe care le am cu colegii și cu cei din primărie este că Zona Metropolitană nu și-a atins obiectivul și se ocupă de cu totul alte probleme, de relații transfrontaliere cu Chișinău, cu Cernăuți, care nu aparțin de Zona Metropolitană a județului Botoșani. Zona Metropolitană este o activitate care ar trebui să ducă la dezvoltarea pe toate planurile a municipiului și a județului Botoșani, crearea de locuri de muncă. Nu cred că în perioada următoare va fi atins obiectivul cu oamenii care sunt la conducerea Zonei, nu au această capacitate și viziune de a implementa. Se autodesființează pentru că nu a produs efecte în materie de Zonă Metropolitană. Timpul trece, banii se cheltuiesc inutil pe niște salariați. Nu am văzut un panou la intrarea în Botoșani să fie scris de Zona Metropolitană", a spus Paul Onișa.

Cât privește oportunitatea realizării unui parc industrial în cadrul Zonei Metropolitane, Onișa a spus că o astfel de investiție este o necesitate, care poate fi realizată în interiorul municipalității.

 

Spune-ne opinia ta