Condus pe ultimul drum de zeci de taximetriști-FOTO

Condus pe ultimul drum de zeci de taximetriști-FOTO
Taximetristul în vârstă de 52 de ani, care a decedat luni într-un accident la Stâncești, a fost condus, joi, pe ultimul drum de zeci de colegi de breaslă, rude și prieteni. La înmormântare a ajuns și fratele său, plecat în misiune în Afganistan.





Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica "Sfinții Trei Ierarhi" de pe Bucovina, după care cortegiul funerar a plecat către Cimitirul Pacea, acolo unde Ioan Frunzuc își va dormi somnul de veci.

Cortegiul funerar a trecut și pe strada Viilor, prin fața blocului în care taximetristul locuia împreună cu familia.

Pe tot traseul, zeci de mașini de taxi au claxonat, colegii lui Ioan Frunzuc având numai cuvinte de laudă la adresa celui care acum nu mai este printre noi.

Pe lângă colegii de la firma Europ Taxi, unde Ioan Frunzuc era angajat, la înmormânatre au venit colegi și de la celelalte firme de taximetrie din municipiul Botoșani.

“Era un coleg foarte bun și un om sufletist. Era și un șofer bun, nu a avut niciodată probleme. Nu merita să sfârșească într-un mod atât de tragic", a spus unul dintre colegi.

Ioan Frunzuc era căsători și avea doi copii. În acest an trebuia să fie socru mare.








Accidentul s-a produs pe raza localitatii Stancesti. Mașina condusă de Ioan Frunzuc, se deplasa dinspre Botoșani către Stâncești, iar la un moment dat a derapat pe carosabilul acoperit de polei, a rupt balustrada unui pod și s-a răsturnat cu rotile in sus.

Soferul a fost scos dintre fiare de catre pompierii de la Descarcerare.

Din pacate, echipajul de pe Ambulanta sosit la fata locului nu a mai putut face nimic pentru taximetrist.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
210

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...