Condamnat la şase ani de închisoare dupa ce a omorat un consatean!

Condamnat la şase ani de închisoare dupa ce a omorat un consatean!

Cezar Murgu

Un barbat in varsta de 44 de ani din satul Cosuleni, comuna Baluseni, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Botosani la sase ani de inchisoare, după ce in august, anul trecut, a omorat un consatean, dupa ce l-a lovit cu o masa in cap.

Conflictul a avut loc intr-o crasma din satul Cosuleni Victima, in varsta de 46 de ani a intrat in crasma, a scos doua cutite si a inceput sa il ameninte pe Cezar Murgu ca il omoara. Ambii barbati erau in stare de ebrietate.

Murgu a pus mana pe o masa, cu care si-a lovit in cap consateanul, dupa care l-a trantit la pamant, lovindu-l cu picioarele.

Cei care au vazut scena au sunat de urgenta la 112, o Ambulanta transportandu-l pe barbat la spital. Acesta a pierdut foarte mult sange si in ciuda eforturilor medicilor nu a putut fi salvat.

"Condamnă pe inculpatul MC pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.174, art.175 alin.1 lit.i Cod penal, cu aplicarea art.73 lit. b Cod penal, 76 alin.1 lit.a Cod penal şi art.3201 alin.7 Cod procedură penală, la pedeapsa de 6 (şase) ani închisoare şi 3 (trei) ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.71 şi 64 lit.a teza II, lit.b Cod penal. Face în cauză aplicarea art.71 şi 64 lit.a teza II-a, b Cod penal. În temeiul art.350 rap.la art.3002 şi art.160b alin.1 şi 3 Cod procedură penală, menţine arestarea preventivă a inculpatului. În temeiul art.88 alin.1 Cod penal, deduce din pedeapsă durata reţinerii şi arestării preventive a inculpatului de la 04 septembrie 2012 la zi. Constată că partea vătămată AA nu s-a constituit parte civilă în cauză. În temeiul art.118 lit. b Cod penal dispune confiscarea unei mese din plastic, de culoare roşie, cu două picioare rupte aflată la Camera de corpuri delicte a Tribunalului Botoşani. Obligă inculpatul să plătească părţii civile Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani suma de 91 lei cheltuieli făcute de unitatea medicală pentru internarea victimei CI. Obligă inculpatul să plătească statului suma de 1492 lei cheltuieli judiciare, din care sumele de 1204 lei contravaloarea expertizei medico-legale şi 85 lei contravaloarea expertizei medico-legale psihiatrice. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare", se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
10

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...

La mulți ani, Loredana Toma! Sportiva de AUR din Botoșani care va lupta la JO de la Paris (Foto)

astăzi, 13:14
10

Născută pe 10 mai 1995, în Ibănești, județul Botoșani, Loredana Toma are în palmares patru titluri europene și două mondiale la haltere și este una dintre piesele de bază ale lot...

(A) SC Motif Energy SRL - Anunț de interes public

astăzi, 13:01
18

SC Motif Energy SRL solicită autorizație de mediu pentru obiectivul „Construire parc fotovoltaic Cai de Vis și racord la rețeaua electrică”, situat în sat Ionășeni, com. V&aci...