Condamnat la închisoare după un conflict pornit dintr-o prostie

Condamnat la închisoare după un conflict pornit dintr-o prostie
Un banal foc aprins în curtea vecinului a fost punctul de la care a pornit un conflict în urma căruia un bărbat din Ungureni ar putea ajunge după gratii.

Şi asta pentru că, trimis în judecată pentru tentativă de omor, Constantin C. a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni de închisoare plus plata a 8.700 de lei reprezentând daune morale şi cheltuieli de spitalizare. În martie 2014, Constantin C. s-a enervat teribil că vecinul său a dat foc unor gunoaie în curte. A pus mâna pe o furcă, a intrat în curtea vecinului şi l-a lovit pe acesta peste cap şi corp, provocându-i mai multe traumatisme.

Bărbatul lovit a ajuns la Spitalul Judeţean, iar ulterior transferat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă "Dr. N. Oblu" Iaşi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, medicii legişti au apreciat că leziunile i-au pus viaţa în pericol. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au preluat dosarul, Constantin C. fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor. Sentinţa pronunţată de judecătorii botoşăneni poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta