Condamnat la 18 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis sotia!

Condamnat la 18 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis sotia!
Un barbat in varsta de 44 din Darabani, care si-a sugrumat sotia, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Botosani la 18 ani de inchisoare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

In plus, instanta l-a obligat si la plata de daune morale si materiale catre fiul sau minor, si o suma lunara reprezentand contributia la intretinerea acestuia.

Viorel Cucuruzac si-a ucis sotia in aprilie, anul acesta. Femeia se intorsese de cateva zile din Italia, unde muncea de trei ani. Ea obisnuia sa vina acasa o singura data pe an, la Pasti. In ultimii doi ani, relatia dintre cei doi soti s-a racit si chiar intentionau sa divorteze.

Din cate se pare, femeia si-ar fi gasit pe altcineva, fapt care l-a scos din minti pe sotul ei.

Intr-una din zile, barbatul a baut mai multe pahare, intre el si sotie izbucnind un scandal. Orbit de gelozie, acesta a strans-o de gat pe femeie, lasand-o fara suflare.

Dupa ce a ucis-o, el a incuiat usa apartamentului si a stat cateva ore.

Impreuna cu cei doi soti locuia si fiul de 14 ani. Acesta a incercat sa intre in casa, insa tatal sau nu i-a descuiat usa.

Dupa un timp, baiatul s-a dus si a alertat niste vecini, si intr-un final tatal sau a dat drumul la usa.

Cand a intrat in apartament, baiatul a gasit-o pe mama sa fara suflare, pe pat, si a sunat la 112.

“Condamnă pe inculpatul CV, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.174, art.175 alin.1 lit.c Cod penal, cu art.3201 alin.7 Cod procedură penală, la pedeapsa de 18 ani închisoare şi interzicerea drepturilor prevăzute de art.71 şi 64 lit.a teza II, lit.b Cod penal, pe o durată de 4 ani. Menţine starea de arest a inculpatului. Deduce perioada reţinerii şi arestării preventive de la 11 aprilie 2012 la zi. Admite acţiunea civilă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în favoarea minorului CCA şi obligă inculpatul să plătească acestuia suma de 10.000 lei cu titlu de daune materiale şi morale. Obligă inculpatul să plătească aceluiaşi minor, cu titlu de contribuţie la întreţinerea acestuia, câte o sumă lunară de 150 lei începând cu data de 10 aprilie 2012 şi până la majoratul minorului. Obligă inculpatul să plătească statului suma de 4.000 lei cheltuieli judiciare, din care suma de 1299,08 lei contravaloarea expertizei medico-legale, iar suma de 200 lei onorariu avocat din oficiu se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 16 octombrie 2012", se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
120

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
883

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
415

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...