Condamnare pentru patronul care a făcut sex cu angajatele!

Condamnare pentru patronul care a făcut sex cu angajatele!


Facebook

Patronul aflat în arest preventiv după ce şi-a şantajat angajatele cu care a făcut sex a primit o condamnare din partea Judecătoriei Botoşani, după ce a fost trimis în judecată pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit portalului instanţei de judecată, Romică A. a fost condamnat la pedeapsa amenzii de 2.100 lei, reprezentând echivalentul a 210 zile-amendă (10 lei ziua amendă), pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul a mai fost obligat şi la plata sumei de 375 lei cheltuieli judiciare către stat ( incluzând contravaloarea analizelor toxicologice ). Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu  apel.

Romică A., de 39 de ani, a mai avut probleme cu poliţia şi în trecut. În luna martie 2011, bărbatul, care deţine un bar în zona Select, din municipiul Botoşani, a făcut uz de armă, după ce a avut un conflict cu un client.

Acum el se află în arestul Poliţiei, fiind acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni de şantaj, după ce a filamt patru angajate cu care a făcut sex şi le-a ameninţat că va publica imaginile pe Internet.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...