Concurs pentru funcţiile de prim-procurori din Botoşani şi Dorohoi!

Doi candidaţi s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea postului de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Este vorba de actualul prim-procuror, Florina Piloş, şi prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, Raluca Stâncescu.

Pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi s-a înscris la concurs actualul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Titiana Ungureanu.

Concursul va avea loc la Bucureşti, luna viitoare, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, rezultatele urmând să fie anunţate pe 18 iunie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...