Concurenta record la Academia de Politie!

Concurenta record la Academia de Politie!

 Cei mai multi candidati sunt eliminati la proba sportiva!  

Misiune cu adevarat grea pentru cei de la Academia de Politie si Academia Nationala de Informatii: trebuie sa aleaga crema dintre miile de candidati care se lupta sa le devina boboci. De mult timp n-au mai fost 22 de candidati pe un loc, in cazul viitorilor agenti secreti, sau 10 pe un loc - daca discutam despre cei care se vad politisti.

Toti spun ca masa, cazarea si hainele asigurate pe durata studiilor, precum si un serviciu stabil, dupa incheierea lor, i-a incantat enorm.
 
Academia din Bucuresti are la specializarea politie 10 candidati pentru un loc, la jandarmi sapte, iar la pompieri sase.
 
Ca o noutate, anul acesta dintre cele 754 de locuri scoase la concurs, 32 sunt pentru cetateni maghiari, iar 10 pentru moldoveni. N-au existat destui doritori. Nici cele 18 locuri rezervate celor de etnie rroma n-au fost ocupate.
 
In total, 5745 de candidati vor concura pentru ocuparea celor 754 de locuri scoase la concurs de Academia de Politie. Candidatii au de sustinut in afara de probele scrise la gramatica, istorie si limba straina si o proba sportiva.
 
Rezultatele finale vor fi afisate pe 1 august. (incont.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...