CONCLUZII Profesoara fotografiată dormind în timpul orei era bolnavă: "I-a venit rău şi a pus un pic capul pe catedră"!

CONCLUZII Profesoara fotografiată dormind în timpul orei era bolnavă: "I-a venit rău şi a pus un pic capul pe catedră"!
Comisia constituită la nivelul Şcolii nr. 2 Vorniceni, pentru a ancheta cazul profesoarei care a fost surprinsă dormind în timpul unei ore, şi-a încheiat activitatea. Concluziile anchetei au fost transmise şi la ISJ Botoşani.

Conform datelor prezentate de conducerea IŞJ Botoşani, comisia a concluzionat că respectivul cadru didactic nu dormea în timpul activităţii cu elevii, ci aşezase capul pe catedră întrucât se simţea rău, femeia aflându-se în această perioadă în concediu medical.

"Din ceea ce s-a transmis de către conducerea unităţii de învăţământ, pot să vă spun că acolo a fost comisie de disciplină. Cadrul didactic respectiv era în concediu medical, a fost rugat cu insistenţă să vină să supravegheze copiii pentru că nu era o altă posibilitate şi nu se confirmă în totalitate cele sesizate. Cadrul didactic era în concediu medical, era foarte bolnav, i-a venit rău şi a pus un pic capul pe catedră", a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general în cadrul IŞJ Botoşani.

Deocamdată, elevul care a făcut fotografia nu a fost sancţionat.

Reamintim că, în urmă cu mai bine de o săptămână, profesoara de matematică ar fi fost fotografiată de unul dintre elevi în timp ce, conform imaginilor difuzate în presa locală, cadrul didactic ar fi adormit în timpul orei. Conform VorniceniNews, publicaţia care a făcut publice fotografiile, incidentul s-a petrecut la Şcoala nr.2 Vorniceni: "Profesoara și-a făcut un obicei să tragă câte un pui de somn la orele de matematică", iar cei care au sesizat incidentul au fost părinţii copiilor, elevii fiind sfătuiţi să "facă o poză, în timp ce doamna profesoară moțăia în timpul orelor de curs".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54
54

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
380

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
296

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...