COMUNICAT PD-L: Pod reabilitat la Cristeşti

Costul lucrării a fost de aproximativ 1.700.000 de lei, iar banii au venit prin ordonanţa 7.
Astăzi, Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botosani, a inaugurat o nouă lucrare în judeţ, lucrare care era aşteptată de mult timp de locuitorii comunei Cristeşti.

Este vorba despre reabilitarea unui pod peste râul Miletin şi care va uşura accesul locuitorilor din Cristeşti spre imaşul din localitate.

"Pentru reabilitarea podului s-au cheltuit aproximativ 1.700.000 de lei, bani asiguraţi prin ordonanţa 7, bani alocaţi de ministrul Vasile Blaga. Pentru locuitorii comunei este de un real folos acest podeţ peste Miletin", a precizat Cristian Achiţei, vicepreşedintele CJ.

Pentru a ajunge la imaş, locuitorii comunei erau nevoiţi să înconjoare aproximativ 5 kilometri.

Tot astăzi, Cristian Achiţei, împreună cu Traian Romaniuc, preşedintele organizaţiei PDL Săveni şi consilierii locali PDL, au efectuat o vizită la cele patru fabrici de confecţii din zonă.

"Este îmbucurător pentru mine să ştiu că în perioadă de criză, în Săveni funcţionează patru fabrici de confecţii unde lucrează peste 600 de oameni. Este un semn bun", a completat Achiţei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
43

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
82

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...