COMUNICAT PD-L: Pesedistilor are de ce sa le fie rusine!

Nu putem sa trecem indiferenti fata de atitudinea candidatului Mircea Geoana si de modul in care acesta intelege sa trateze electoratul botosanean.

"Nemernicii dracului", sintagma prin care Mircea Geoana ii caracterizeaza pe botosaneni este expresia adevaratei pareri a pesedistilor despre electorat. Este vorba despre mostenirea comunista si despre acei "prosti, dar multi". In acceptiunea nababilor de la PSD, omul nu conteaza ca individ, ci doar ca vot. Asta explica lipsa de respect si dispretul fata de omul de rand.

Ne surprinde cum Mircea Geoana, acelasi candidat care prin mogulii de casa sustine ca "vrea respect", ii trateaza pe oameni ca pe simple dobitoace bune de mers la vot. Le transmitem celor de la PSD ca botosanenii sunt oameni de bun simt si merita mai mult decat un candidat care sa-i desconsidere.

Am remarcat cu suprindere cum liderii PSD Botosani nu si-au cerut nici un moment scuze pentru atitudinea aroganta si plina de dispret a lui Mircea Geoana. Asta ne face sa credem ca au aceeasi parere despre botosaneni.

Grobianismul si dispretul fata de oameni manifestat de catre Mircea Geoana nu este o simpla "scapare nervoasa", ci pare sa fie si o politica de partid, mostenita de catre candidatul PSD odata cu preluarea stafetei de la Ion Iliescu. Istoria pesedista este plina de invective la adresa oamenilor.

De la "golanii" din Piata Universitatii si "mai animalule", la expresia "sa-mi numeri ouale" si pana la sintagma "nemernicii dracului" spusa de Geoana catre botosaneni, istoria arata ca indiferent daca a fost vorba de Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Mircea Geoana, toti sefii PSD au manifestat acelasi dispret fata de cetateni.

In fiecare campanie electorala desfasurata in Botosani, PD-L a dovedit decenta si respect fata de cetateni:
-Anul trecut in noiembrie – parcuri de joaca, spectacole pentru copii, marsul tacerii impotriva violentelor PSD si PNL
-Europarlamentare – am sustinut o campanie civica care dorea mobilizarea botosanenilor la vot, indiferent de optiunea lor
-Prezidentiale – PDL are o campanie centrata pe proiecte si pe reformarea Statului
PSD, in schimb, a umblat doar cu manipulari, minciuni si jigniri:
-Primii care au incalcat Codul de conduita electorala au fost cei de la PSD, montand ilegal banere. Justificarea ridicola: "am vrut sa testam sfoara"
-Geoana a afirmat la Botosani ca salariile si pensiile sunt cu 50% mai mici decat media pe tara – datele oficiale de la Institutul National de Statistica arata ca totul a fost o minciuna electorala
oAcum, Geoana si-a dat arama pe fata: nimeni nu are dreptul sa jigneasca si sa numeasca oamenii simpli "nemernicii dracului"

Domnule Geoana, va transmitem ca ar trebui sa va fie rusine si ca nu mai sunteti bine primit in Botosani. Ati jignit gratuit oameni simpli si suntem convinsi ca botosanenii nu vor ierta aroganta si dispretul dumneavoastra.
Ati aratat aici la Botosani ca sunteti un demn urmas al domnului Iliescu si al lui Nastase. Si ati aratat ca domnul Iliescu a avut macar o singura data dreptate: atunci cand v-a caracterizat drept un "prostanac".

BIROUL DE PRESA PD-L BOTOSANI


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...