Municipalitatea promite patinoar de sarbatori!

Botoşănenii vor avea, începând din această iarnă, propriul patinoar. Municipalitatea botoşăneană a început deja procedurile de achiziţii pentru această investiţie, iar valoarea estimată acestui obiectiv, potrivit caietului de sarcini, este sub 100.000 de euro.

Data de 17 noiembrie este ultima zi când se mai pot depune oferte pentru această investiţie. Conform caietului de sarcini, suprafaţa totală pentru patinoarul pe care municipalitatea îl va achiziţiona este de 600 de mp faţă de 450 mp, cît măsură cel de anul trecut, care a fost închiriat.

Investiţia va fi una profitabilă pentru municipalitate, în condiţiile în care consumul energetic va fi unul redus la jumătate în comparaţie cu consumul produs de patinoarul închiriat anul trecut, spun surse din Primarie.

De asemenea, una din condiţiile prevăzute în caietul de sarcini referitor la achiziţia patinoarului este ca oferta să includă şi un număr de 200 de perechi de patine de diferite mărimi pentru cei care vor folosi acest loc de agrement.

Ultima zi de depunere a ofertelor este marţi, 17 noiembrie, iar în funcţie de numărul acestora se va finaliza procedura de achiziţie. Municipalitatea speră ca pînă la sfîrşitul lunii în curs să facă această achiziţie pentru ca patinoarul sa poata fi inaugurat odată cu deschiderea sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă.

Reamintim ca, in urma cu o luna de zile, si Directia de Sport Botosani anunta desfasurarea unei licitatii in vederea montarii la Botosani a unui patinoar, pentru care Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca va aloca peste 500.000 de lei. Patinoarul finantat de Ministerul Tineretului si Sportului va fi amplasat fie in zona Parcului Mihai Eminescu, fie la Sala Polivalenta.

"Vizam o zona publica, parc sau la Sala Polivalenta, una dintre aceste doua locatii, si asteptam in continuare ofertele. Licitatia este in desfasurare, au fost primite oferte de la doua firme, recunoscute pe plan national, una dintre firme a facut Complexul de la Izvorani. Directia de Sport va administra acest patinoar, prin intermediul unei firme private. Patinoarul va deveni functional in jurul datei de 1 decembrie", declara la sfarsitul lunii octombrie Dorel Budai, directorul Directiei de Sport Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...