COMUNICAT: Directorul Termica respinge acuzatiile facute de conducerea Apa Grup!

Problemele tehnice înregistrate, marţi, de către operatorul de apă au pus societatea comercială Termica în imposibilitatea de a furniza apă caldă menajeră către populaţia municipiului Botoşani.

Directorul societăţii de termoficare, Ion Diaconu, respinge cu argumente orice declaraţie a conducerii societăţii comerciale Apa Grup, potrivit căreia întreruperea furnizării apei calde ar fi fost determinată de alţi factori decât cei legaţi de sistarea apei reci.

Potrivit măsurătorilor efectuate de angajaţii Termica în toate punctele termice din municipiul Botoşani, presiunea apei reci furnizate de Apa Grup a înregistrat, pe 2 februarie, valori cuprinse între 0,2 şi 1,2 bari, în condiţiile în care, pe 1 februarie presiunea a fost cuprinsă între 2,2 şi 3 bari. Spre exemplu, în Punctul termic Teilor 3 presiunea înregistrată marţi a fost de 0,2 bar, iar în ziua precedentă de 2,2 bari.

"Acest nivel de presiune este insuficient pentru a furniza apă caldă, pentru că, în condiţiile în care am fi folosit pompele de presiune, riscam să ajungem în situaţia să fim în imposibilitatea de a asigura încălzirea apartamentelor celor aproximativ 15.000 de clienţi, a afirmat Diaconu.

Directorul Termica s-a arătat contrariat de declaraţiile publice ale directorului societăţii comerciale Apa Grup, Marcel Georgescu, potrivit cărora, în ciuda presiunii scăzute a apei, se putea asigura atât apă caldă, cât şi căldură în municipiul Botoşani.

Conducerea Termica dă asigurări populaţiei că va la lua, în permanenţă, cele mai bune decizii, astfel încât serviciile de apă caldă menajeră şi încălzire să fie ridicate la standarde cât mai înalte.

 

Director SC Termica SA,
Ion Diaconu
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
11

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
21

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
52

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...