Chirias evacuat dintr-o locuinta sociala, din cauza datoriilor de peste 15.000 lei!

Chirias evacuat dintr-o locuinta sociala, din cauza datoriilor de peste 15.000 lei!

 FLORIN GHIORGHITA  

Municipalitatea a evacuat un botosanean care detinea o locuinta sociala in Caminul Textila si care a acumulat, in peste cinci ani de zile, datorii de 15.000 lei. In opinia viceprimarului municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, evacuarea chiriasului Costel Gherman a fost o decizie corecta a justitiei, din moment ce alte 800 de familii asteapta la rand o locuinta sociala.

"Justitia botosaneana a luat o decizie foarte corecta, in conditiile in care de peste cinci ani de zile incercam pe toate caile sa evacuam chiriasii rau-platnici din caminele sociale si din apartamentele date de Primarie sau de Locativa asistatilor sociali. Ieri a fost primul caz de evacuare a unuia de la Caminul Textila, un domn Costel Gherman, care de peste cinci ani de zile nu a platit nici un ban la asociatie, nici la chirie. Evacuarea a fost facuta in baza unei hotarari judecatoresti definitive", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimaul municipiului Botosani.

Din cele spune de reprezentantii Primariei, se pare ca cel evacuat din Caminul Textila nu era nici pe departe un caz social, Costel Gherman  ocupandu-se cu trafic de masini. Viceprimarul Florin Ghiorghita a mai spus ca evacuari printre chiriasii de locuinte sociale vor mai exista cat de curand, facand referire la cei care, desi au bani, nu vor sa plateasca la asociatie si chirie.

"Domnul Gherman se ocupa cu trafic de masini, si rula o gramada de bani. Mai avem o chiriasa acolo, care va fi evacuata cat de repede, care are in casa o plasma cat jumatate de perete si are conditii foarte bune de trait si de ani de zile nu plateste nici la chirie, nici la asociatie. Trebuie sa se inteleaga ca daca respectivul nu vrea sa plateasca si este evacuat sa nu credem ca va ramane o familie pe drumuri, ci din contra, este o alta familie care va castiga apartamentul sau camera repectiva si-si  va gasi un loc in care sa locuiasca",  precizat viceprimarul.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
320

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
337

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
205

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...