COMUNICAT DE PRESA: Modern Calor te premiază!

Operatorul de termoficare din Botoșani lansează tombola "Modern Calor te premiază!", ce se va derula în perioada 15 iunie – 15 septembrie. Țintind în principal recompensarea clienților bun- platnici și stimularea celor cu restanțe la plata facturilor pentru agentul termic consumat, tombola va pune la bătaie peste 70 de premii, constând în aparatură electrocasnică și componente IT.

Premiul cel mare va fi un televizor LCD cu diagonala de 81 de centimetri, iar sponsorii ce se vor ocupa de achiziționarea întregii aparaturi sunt Elsaco, Electroalfa, Aquaterm și Victor Construct.

Sunt invitați să se înscrie în cursă clienții Modern Calor cu plata la zi, racordați la rețeaua de termoficare, sau debranșați de la rețea dar plătitori ai facturilor aferente părților comune. Doar persoanele fizice și doar cele care au semnat convenție de facturare individuală cu operatorul se pot regăsi pe lista participanților.

Pașii pe care trebuie să-i urmeze botoșănenii interesați de tombolă constau în completarea talonului de participare, depunerea acestuia în urnele special-amenajate și urmărirea anunțurilor privind câștigătorii. Taloanele vor fi expediate în plic, odată cu facturile, sau vor fi depuse în cutiile poștale ale clienților care nu primesc factură în această perioadă. Și casierii-încasatori de teren vor strânge taloane completate, biletele de concurs putând fi găsite și la centrele de încasare ale Modern Calor: pe strada Vârnav nr. 7 (lângă Școala nr. 7) și în incinta Direcției de Taxe și Impozite Locale. Tot aici vor putea fi depuse taloanele, urnele special-amenajate urmând să se monteze în aceste zile. Clienții din cartierul Grivița vor putea depune taloanele și în urna ce va fi găzduită de sucursala B.R.D. din această zonă.

Participanții se pot înscrie cu câte un talon pe lună, biletele urmând să fie verificate și centralizate. Vor avea loc 4 trageri la sorți, pe 15 iulie, 15 august și 15 septembrie, în fiecare lună oferindu-se câte 25 de premii. Pe 15 septembrie va fi organizată și extragerea talonului câștigâtor pentru premiul cel mare, în urnă fiind toate taloanele depuse în cele trei luni.

Mai multe detalii privind tombola găsiți în Regulamentul acesteia, afișat pe site-ul operatorului și la centrele de încasare. Vă invităm la concurs!


COMUNICAT DE PRESA MODERN CALOR

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...