Comunicat Apa Grup- Fara apa din cauza curentului electric!

Potrivit unui comunicat de presa, emis de reprezentantii societatii Apa Grup, unele probleme aparute în alimentarea cu energie electrică la Staţia de Pompare de la Bucecea, au facut ca apa captată din acumularea de pe Siret sa nu poata fi trimisă către rezervoarele de înmagazinare din Dorohoi şi Botoşani.

Dat fiind cursul lucrărilor de remediere, începute încă din dimineaţa zilei de joi, 26 august, specialiştii SC Apa Grup SA pot anticipa că situaţia dificilă apărută la Bucecea se va remedia în orele următoare.

Din cauza nepompării, este posibil ca în zonele alimentate din sursa Siret să se înregistreze o scădere a presiunii apei de la robinete, în special la etajele superioare ale imobilelor.

Manevrele pentru revenirea la normal a sistemului de alimentare se vor face la noapte ( 26 spre 27 august) astfel încât modificările de parametri ai apei furnizate să creeze un disconfort cât mai mic consumatorilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
33

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
41

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
80

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...