Competiţia pompierilor voluntari şi privaţi a ajuns la final!

Astăzi, 30 iulie 2010, începând cu ora 10.00, pe Stadionul Municipal Botoşani s-a finalizat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, competiţia a aliniat la start 11 echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din oraşul Buhuşi (Bacău), comuna Brodina (Suceava), oraşul Darabani (Botoşani), comuna Puieşti (Vaslui), comuna Holboca (Iaşi), comuna Podoleni (Neamţ) şi membrii serviciilor private pentru situaţii de urgenţă ale SC OMV Petrom SA Zemeş-Tazlău (Bacău), SC Forestind SA Falcău (Suceava), ANRS Bucecea (Botoşani), ale Spitalului Judeţean Vaslui şi ale SC GA-PRO-CO Chemichals SA Săvineşti (Neamţ).

Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista de îndemânare şi viteză, ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

Astăzi concurenţii s-au înfruntat în ultima probă, respectiv realizarea dispozitivului de intervenţie.
 
Cel mai bun echipaj S.V.S.U după cele trei probe s-a dovedit a fi cel din Brodina, judeţul Suceava, urmat de cel din oraşul Darabani, judeţul Botoşani şi cel din Puieşti, judeţul Vaslui. La serviciile private, locul I după cele trei probe, a fost ocupat de echipajul reprezentativ al judeţului Bacău, urmat de cele din Suceava şi Vaslui.

Câştigătorii primului loc, SVSU Brodina şi SPSU al SC OMV Petrom SA Zemeş-Tazlău (Bacău), vor participa la etapa naţională a concursului, care se va desfăşura în perioada 11 - 13 august, la Timişoara. 
         

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
481

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
47

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
60

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...