Comenzi vocale Google Assistant pe aplicația de navigație Waze

Google anunță că a introdus Google Assistant, cu comenzile sale vocale, și pe aplicația de navigație Waze, însă deocamdată doar în Statele Unite și numai în limba engleză, pe telefoanele cu sistemul de operare Android.

Comenzi vocale Google Assistant pe aplicația de navigație Waze

Asistentul digital care preia comenzi vocale prin comanda „Hey, Google!” era deja prezent pe aplicația de hărți Google Maps, iar acum, momentan doar în SUA, îl introduce și pe Waze, o aplicație care este deținută tot de gigantul IT.

Datorită comunității sale de milioane de șoferi care contribuie permanent cu date în timp real, Waze ajută utilizatorii să se descurge mai bine în traficul greu, în timp ce Google Assitent  îi permite șoferului să pună muzică și podcasturi, să-și sune prietenii, cu mâinile ținute în permanență pe volan, fără a părăsi ecranul de navigare.

Prin noua facilitate disponibilă doar în SUA momentan, multe dintre funcțiile Waze, cum ar fi raportarea traficului, avertizarea asupra gropilor sau verificarea rutelor alternative, pot fi accesate prin comenzi vocale, pentru ca șoferul să rămână permanent atent la condus, cu mâinile amândouă pe volan.

Sursa: startupcafe.ro

Citeste mai mult AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
86

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
235

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
162

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...