Comentariul unui deputat, la adresa protestatarilor romani: Neam de sluga

Comentariul unui deputat, la adresa protestatarilor romani: Neam de sluga
Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputatilor, deputat ales din partea minoritatii bulgare, ca reprezentant al Uniunii Bulgare din Banat, a postat pe Facebook un comentariu jignitor la adresa protestatarilor care au cerut in ultima saptamana reformarea din temelii a clasei politice.

"Un neam de sluga se simte cu adevarat stapan atunci cand posteaza in mediul virtual sub protectia anonimatului sau cand clamand democratia iese in strada (in numar semnificativ-mii sau zeci de mii) asumandu-si mandatul a milioane de oameni care au votat. Dreptatea se bazeaza pe un adevar rostit pe jumatate si evident inpersonal (sic!) sau general Din pacate am ramas in istorie cu tradari de la Burebista la Antonescu,cu invatatul furtului si sperjurului din copilarie,cu zidirea Anei in zid in loc de gasirea solutiei pentru ca zidul sa nu se prabuseasca,cu plansetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini si prieteni,evident tot romani,cu prostia si tupeul ca repere.

Acum am inventat democratia originala,mobilizare pe facebook (la ordin evident) iesit in stada (sic!), anulat alegeri,facut jocul cui trebuie si apoi bocetul slugii ca o duce rau.Am scis (sic!) cu durere in suflet dar nu trebuie sa-mi dati dreptate.Din pacate imi va da viitorul.Noi suntem stapani", a postat marti seara pe Facebook Niculae Mircovici.

In varsta de 65 de ani, Niculae Mircovici este la al treilea mandat de deputat. El a absolvit Academia Militara, inainte de 1989 fiind ofiter activ al armatei. In 1985 a absolvit si Facultatea de drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca, arata ziare.com.

n februarie anul acesta, Mircovici a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia la biroul parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 35, Timis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
99

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
222

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
158

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...