Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -

Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -
Directorul societatii Microbuzul, Dumitru Balan, proprietarul autoturismului implicat in accidentul din Zona Industriala, este nevoit sa renunte, pentru un timp, la serviciile soferului sau.

 

„Am inteles ca s-a incadrat intr-o depasire si a fost in fata o basculanta, s-a incadrat si el in depasire si a fost inghesuit intre basculanta si tramvai si s-a ciocnit de tramvai”, a declarat, imediat dupa producerea accidentului, Dumitru Balan.

 

De cealalta parte, Ioan Comarita, directorul societatii Eltrans, este optimist, precizand ca avariile suferite vor fi remediate relativ usor.

„Este o avarie usoara, o sa o rezolvam imediat ce se termina cu masuratorile politiei, avem piese de schimb. Asta dovedeste ca tramvaiul este un mijloc foarte sigur de transport, mult mai sigur decat maxi-taxi”, a precizat Comarita.

 

La cateva minute de la accidentul dintre microbuz si tramvai, la doar cativa metri, un pieton care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni, a fost lovit de un autoturism. Politistii spun ca, din primele cercetari, reiese ca vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
136

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
266

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
126

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...