Colegiile “Mihai Eminescu” si “A.T. Laurian” au dat MISS si MISTER Boboc 2014 – GALERIE FOTO, VIDEO

Seara plina de emotie la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani, acolo unde a avut loc FINALA Festivalului-concurs “Toamna Bobocilor", editia a XXI-a.

Pe scena au urcat elevii cei mai frumosi de la liceele din municipiu, iar juratii au avut o misiune extrem de dificila.

Organizatorii au decis ca in acest an sa nu mai acorde MISS si MISTER Popularitate, motiv pentru care au acordat premii primilor trei clasati.

Astfel, dupa mai bine de trei ore, juriul a decis ca titlul de MISS BOBOC 2014 sa-i fie acordat elevei Andreea Moldovan de la Colegiul National “Mihai Eminescu, in timp ce titlul de MISTER BOBOC 2014 a fost castigat de elevul Victor Ciobanu de la Colegiul National “A.T. Laurian".

Pe LOCUL II s-au clasat elevii Cristian Nita (Colegiul National “Mihai Eminescu") si Alice Delia Turcanu (Colegiul National “A.T. Laurian"), in ce pe LOCUL III s-au aflat Constantin Pintilei ( Colegiul Economic “Octav Onicescu") si Florentina Spiridon ( Colegiu Tehnic “Gheorghe Asachi").

Atmosfera de joi seara a fost intretinuta artisti locali, printre care Viviana Sposub, Ioana Ignat, Alexandra MateiucAlina Popistasu, trupa de dans G-POWER, iar la final Taraful “AUTHENTIC, format din Simona Mazare (solist vocal), Adrian Purice (trompeta), Marius Martinas (acordeon), Marian Cirpa (clarinet), Gemal Melintioi (percutie) si Cristi Bosinceanu (clape), a ridicat sala in picioare cu piese indragite de elevii prezenti la Casa de Cultura a Sindicatelor.

VEZI MAI JOS VIDEO!





































































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...