Cofetăria MAMI lansează o nouă gamă de produse cu ocazia redeschiderii FOTO

Cofetăria MAMI lansează o nouă gamă de produse cu ocazia redeschiderii FOTO

Situată în Piața Centrală din municipiul Botoșani, Cofetăria Mami anunță surprize și oferte cu ocazia lansării de produse noi, patiserie tradițională și modernă, pâine artizanală făcută cu maia naturală.

Cu ocazia redeschiderii, este anunțată și oferta 2+1 iar prichindeii vor primi din partea casei un balon și o ciocolată de casă.

Cofetăria Mami are în Botoșani o experiență de peste 15 ani și se face cunoscută pentru celebrul “cozonac domnesc”, pentru care au dobândit și un atestat pentru produse tradiționale, pe lângă plăcintele moldoveneșți Poale-n Brâu cu brânză dulce și stafide, cu brânză sărată și mărar, alivenci moldoveneșți dulci și sărate, turte țărănești cu brânză dulce și stafide, cu brânză sărată și mărar, plăcintă de casă cu dovleac, cu mere, cu brânză și multe alte bunătăți.
Cofetăria Mami asigură Candy Bar-uri pentru evenimente private și de firmă, torturi și prăjituri asortate, nu rata oferta promoțională cu 20% discount din această perioadă!Pentru comenzi si informatii, tel. 0741341576

www.cofetariamami.ro

FB/CofetariaMami


(P).


 

 

Spune-ne opinia ta