Cod galben de ploi, in 17 judete din tara

Cod galben de ploi, in 17 judete din tara
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, cod galben de ploi pentru 17 judete din tara, valabil incepand de la ora 12.00 pana duminica, ora 09.00.

Atentionarea vizeaza judetele Arad, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj, Maramures, Bistrita Nasaud, Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Hunedoara, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Vrancea.

In intervalul mentionat vor fi ploi insemnate cantitativ in Moldova, Maramures, estul si nordul Transilvaniei, Crisana si la munte. In aceste regiuni cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.

Patru oameni au murit si zeci de gospodarii, drumuri si terenuri agricole au fost inundate in toata tara din cauza precipitatiilor din ultimele zile.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta informeaza ca patru persoane au murit si alte 185 au fost evacuate din cauza inundatiilor.

Doua persoane si-au pierdut viata in judetul Cluj si cate una in judetele Alba si Suceava, alte 185 de persoane fiind evacuate din cauza apelor: 118 in Arad, 28 in judetul Alba, 24 in Botosani si 15 in judetul Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
58

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
214

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
80

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...