Cod galben de ninsori la Botosani

Cod galben de ninsori la Botosani
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo, cu cod galben pentru ninsori. Atentionarea este valabila incepand cu ora 02:00, 25 ianuarie, si pana la ora 18:00, in ziua de 26 ianuarie.

In intervalul mentionat, vremea se va inrautati in sudul si estul tarii (Moldova) si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. In aceste regiuni va ninge abundent, iar stratul de zapada depus va fi consistent. Vantul va avea intensificari sustinute, cu viteze ce vor depasi la rafala 60...70 km/h, in special in judetele din sud-estul tarii unde va fi viscol.

In Dobrogea si in sudul si estul Munteniei, in prima parte a intervalului, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei.

Dupa intervalul mentionat vremea va deveni geroasa indeosebi noaptea si dimineata, mai ales in estul, sudul si centrul tarii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
288

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
124

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
130

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...