Unii nu au mai așteptat ca slujba să se termine și s-au așezat la rând pentru a se asigura că sunt primii care gustă din bucatele pregătite de bucătărăsele de la Cantina de Ajutor Social.
Jandarmii au asigurat ordinea pentru ca oamenii să nu se îngrămădească.
În acest an au fost pregătite 8.000 de sarmale, 200 de litri de vin și 100 de cozonaci.
În timp ce bucatele erau împărțite botoșănenilor și-a făcut apariția și primarul Ovidiu Portariuc care a “inspectat" oalele cu sarmale.
“M-am bucurat să fiu alături de botoșăneni pentru că a fost o slujbă deosebită și i-am simțit aprope pe toți botoșănenii. Mă bucur că le putem oferi și aceste bucate alese, așa cum e tradiția de mulți ani. E o atmosferă de sărbătoare, e ziua orașului, și vreau ca în fiecare zi botoșănenii să se bucure și să fie mândri că sunt botoșăneni. Încercăm să fie pentru prima dată când dăm o altă amploare Zilelor Orașului", a spus primarul Ovidiu Portariuc.
Urmeaz trei zile de distracție pentru botoșăneni, în perioada 25-27 aprilie, prilejuite de Zilele Orașului Botoșani, edilul șef al municipiului anunțând multe surprize.