Coadă la sarmalele și vinul oferite de primărie. Oalele cu sarmale "inspectate" de Ovidiu Portariuc - FOTO

  Sute de botoșăneni care au asistat, miercuri, la slujba de la Biserica Sf. Gheorghe au primit la final, din partea Primăriei Botoșani, sarmale, câte un pahar cu vin și o felie de cozonac.

Unii nu au mai așteptat ca slujba să se termine și s-au așezat la rând pentru a se asigura că sunt primii care gustă din bucatele pregătite de bucătărăsele de la Cantina de Ajutor Social.

Jandarmii au asigurat ordinea pentru ca oamenii să nu se îngrămădească.

În acest an au fost pregătite 8.000 de sarmale, 200 de litri de vin și 100 de cozonaci.

În timp ce bucatele erau împărțite botoșănenilor și-a făcut apariția și primarul Ovidiu Portariuc care a “inspectat" oalele cu sarmale.

“M-am bucurat să fiu alături de botoșăneni pentru că a fost o slujbă deosebită și i-am simțit aprope pe toți botoșănenii. Mă bucur că le putem oferi și aceste bucate alese, așa cum e tradiția de mulți ani. E o atmosferă de sărbătoare, e ziua orașului, și vreau ca în fiecare zi botoșănenii să se bucure și să fie mândri că sunt botoșăneni. Încercăm să fie pentru prima dată când dăm o altă amploare Zilelor Orașului", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Urmeaz trei zile de distracție pentru botoșăneni, în perioada 25-27 aprilie, prilejuite de Zilele Orașului Botoșani, edilul șef al municipiului anunțând multe surprize.

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Un nou pas înainte pentru Spitalul Orășenesc Darabani!

astăzi, 11:16

Eduard Mititelu, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, aduce vești bune pentru dărăbăneni. ”Împreună cu primarul Alin G...

Peste o tonă de deșeuri feroase confiscate, amendă 15.000 de lei!

astăzi, 11:03

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, din comuna Coțușca, o autoutilitară, din județul Sălaj, care transporta 1260 kg deșeu...

Sute de echipamente medicale ultraperformante pentru Spitalul Județean Mavromati! (Foto)

astăzi, 10:42

În valoare de 4 milioane de euro, cu tot cu TVA, proiectul conturat de echipa comună a Consiliului Județean și cea a Spitalului „Mavromati” a obținut, în cadrul procesului ...